Oldal kiválasztása

Rólam

A Pilates nekem olyan, mint egy ösvényekkel gazdagon borított magas hegy. Mindig új és új lehetőségeket, utakat fedezek fel benne! 

Horváth Gréta vagyok, országúti kerékpáros sportedző, Pilates oktató és tanfolyamvezető, Triplex tréner, core stabilizációs tréner és TRX edző. 2001 – ben szereztem meg az első alapfokú oktató végzettségem. 2003 – ban végeztem Pilates oktatóként.

Az elmúlt több mint 2 évtizedben számos mozgásformáról tanultam az aerobik oktatásától a személyi edzésen át a funkcionális edzésmetódusokig.

A hivatásomat a Pilates oktatásában találtam meg, amihez szervesen hozzákapcsolódik az Almásy Csilla gerincterapeuta gyógytornász által kidolgozott komplex gerincprogram, a Triplex Training, a TRX és az amatőr versenyzés és edzésfelkészítés  országúti kerékpársportban, futás és triatlon sprotágakban.

18 évnyi oktatóképzői munkám során formálódott a saját Pilates módszerem, amit Progresszív Pilatesnek neveztem el. Az alapja a fokozatosság elve, a prevenció, a fejlődést támogató lépésről lépésre tanítás, és a gyakorlatok összetett megoldásai kiseszközökkel.

Az edzőtermi munkáim mellett Online Pilates órákat 2020 tavasza óta vezetek. Fantasztikus csapatom van, inspiráló és különleges személyiség minden tag. Évente több alkalommal személyes találkozókat is szervezek számukra, ahol együtt gyakorlunk.

2019 óta a Magyar Edzők Társaságának tagjaként rendszeresen szakmai konferenciákon veszek részt. A továbbképzés a sportszakmában is kifejezetten kulcsfontosságú.
Schuth Gábor sporttudományi szakember Sportanalitika klubjának szintén aktív tagja vagyok.

A Progresszív Pilates módszerét leendő oktatóknak az Almásy Mozgásakadémián várhatóan 2023 őszétől fogom tanítani.

Jelenleg az APPI, az Ausztrál Fizioterápiás és Pilates Intézet hallgatója vagyok.

A Pilates, az országúti kerékpár és a Triplex®Training mozgásformák, edzésmódszerek és sportok elkötelezett híve vagyok.

Bízom benne, hogy ha az egészség is úgy akarja, évtizedeket tölthetek még szeretetett hivatásommal. Vallom, hogy a sport gyógyszer, szellemi és fizikai síkon egyaránt. Érzem, tapasztalom magamon, a tanítványaimon nap mint nap!

Progresszív Pilates oktatói tanfolyam

Progresszív Pilates oktatói tanfolyam az Almásy Mozgásakadémián.

Triplex® Elite

Triplex® Elite Tréner vagyok.

Országúti kerékpár

Országúti kerékpárosokat, rövid-  és ultratávokon versenyző futókat készítek fel versenyekre, különféle kihívásokra. Én magam is versenyezek gyermekkorom óta: társastánc volt az első  versenysportom, amit  a terepfutás követett. 2015 óta országúti kerékpáros amatőr versenysportoló vagyok. 2021 – ben korosztályomban időfutam magyar bajnok és AKESZ – amatőr országúti magyar bajnok- lettem .

HAJRÁ

Pilates

Nézz meg egy edzést!

horváth Gréta

Pilates oktató

Kérdezz bátran!